« Bekijk het actuele activiteitenprogramma

OPTREDEN FOURCE KOMT TE VERVALLEN

woensdag 17 april 2019 om 15.00 uur

Let op: deze activiteit is verlopen!

——————

SPECTACULAIR OPTREDEN VAN FOURCE OP 17 APRIL!

De razendpopulaire boyband FOURCE komt naar Deventer! Op woensdag 17 april geven Max, Jannes, Ian en Niels een optreden op het grote podium op de Paaskermis.

“Wij vinden het altijd heel leuk op de kermis! Ian en Jannes gaan graag naar de schiettent, Niels is te vinden in de Breakdance en Max in de Super Mouse!”

Het is snel gegaan met de opkomst van FOURCE. Nadat ze de nationale finale van het Junior Songfestival (in 2017) hadden gewonnen, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Daarna wilde iedereen de jongens live zien en horen.

Eind vorig jaar gaven de jongens hun eerste eigen concert, in de Tilburgse poptempel 013. Binnen vijf minuten (!) was het concert uitverkocht, waardoor ze naar een grotere zaal moesten uitwijken die vervolgens ook in no-time uitverkocht was.

Gelukkig voor alle fans zijn ze nog lang niet van plan te stoppen met concerten: “Zingen is wat we het allerliefste doen. We gaan sowieso door met het uitbrengen van nieuwe nummers en covers en we blijven ook concerten en optredens geven! We dromen van het geven van grote concerten voor al onze fans, in Nederland en België, maar misschien ook wel ooit in het buitenland! Wij gaan hopelijk nog heel lang door, in ieder geval zolang wij het tof vinden en we de steun krijgen van onze fans!”

Lees meer over de jongens van Fource in een uitgebreid artikel in de kermiskrant.« Bekijk het actuele activiteitenprogramma