« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maandag 4 juni goedkoop kermis vieren tijdens Eurodag en woensdag 6 juni speciale kindermiddag

Op maandag 4 juni is het goedkoop kermis vieren op de Deventer Zomerkermis. Op woensdag 6 juni is er een speciale kindermiddag met veel leuks voor de kleintjes.

Eurodag

Veel attracties draaien op maandag 4 juni voor 1 euro en de spelletjes en eetzaken doen een leuke aanbieding. Dus wil je goedkoop kermis vieren kan dat van 13 uur tot 24 uur.

Kindermiddag

Op woensdag 6 juni is het weer kindermiddag.  Met vanaf 14 uur een gratis boemeltreintje dat de bezoekers van het ene plein naar het andere plein brengt. Ideaal voor de opa’s en oma’s die wat slechter ter been zijn maar toch met de kleinkinderen naar de kermis willen. Peppa Big brengt van 14 uur tot 16 uur een bezoek aan de Zomerkermis voor een meet&greet. Natuurlijk is clown Desalles ook weer van de partij. Met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. Verder kunnen kinderen zich gratis laten schminken.

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met zondag 10 juni. Op de laatste zondag een grote braderie en voor het eerst op de Zomerkermis een standwerkersconcours. Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en  zaterdag van 13 uur tot 1 uur.

Kortingsbonnen

Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten via https://www.facebook.com/kermis.deventer.

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Zomerkermis toe!


« Terug naar het nieuwsoverzicht