« Terug naar het nieuwsoverzicht

Opening Zomerkermis 2018

Op zaterdag 2 juni gaat de Deventer Zomerkermis weer van start. De kermis wordt officieel geopend door wethouder Jan Jaap Kolkman. Hij wordt hierbij ondersteund door niemand minder dan Lange Frans dit alles onder begeleiding van de bekende Deventernaar Tonny Leerink. 

Wethouder Jan Jaap Kolkman opent samen met Lange Frans op zaterdag 2 juni de Deventer Zomerkermis op drie locaties in de binnenstad. Om 14.00 uur is het startschot bij de Around the World op de Brink. Vervolgens geeft Lange Frans een mini concert op het podium voor het Stadhuis op het Grote Kerkhof en aansluitend lopen ze een rondje over de Nieuwe Markt. Lange Frans heeft de laatste jaren onder andere mee gewerkt aan programma’s als de Beste Zangers van Nederland, Junior Songfestival en Bloed, zweet en tranen. Lange Frans is beschikbaar voor een ontmoeting met fans, handtekeningen en selfies.

De Zomerkermis Deventer is van zaterdag 2 juni tot en met zondag 10 juni.

De feestelijke opening is de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13 uur tot 1 uur.


« Terug naar het nieuwsoverzicht